Dana White impresioniran svojom ljubimicom: Djevojke konstantno odbijaju Tatianu Suarez, a Calvillo ju je prozvala sama!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2019 13:14h Autor:

Cynthia Calvillo i Tatiana Suarez

Cynthia Calvillo ostvarila je bitnu pobjedu protiv Courney Casey, u nedjelju na UFC on ESPN 1 priredbi. Odmah nakon nje prozvala je djevojku koja trenutno izgleda gotovo nedodirljivo, Tatianu Suarez. I taj potez njegove ljubimice se itekako svidio Dani Whiteu.

Tatiana Suarez slavila je u sve četiri UFC borbe do sada, a posebno je impresivna bila krajem prošlog ljeta, kad je naprosto uništila bivšu prvakinju Carlu Esparzu. Nadimci poput “ženski Usman” poprilično prikazuje sliku i dojam koji ona ostavlja, a zanimljivo je kako od tada nije dobila novu borbu. Slabo se zapravo za nju i čuje, kao da preostale djevojke imaju strah samog spomena njenog imena. Sve dok to, odmah nakon pobjede protiv Cortney Casey, nije napravila Cynthia Calvillo.

“Želim biti najbolja na svijetu, želim biti svjetska prvakinja i zbog toga moram birati borbe koje me mogu dovesti do toga. Želim se boriti protiv najboljih i pobjeđivati ih. A ona je jedna od najboljih na svijetu”, objasnila je Calvillo zašto je prozvala Tatianu Suarez.

Tako nešto posebno se svidjelo Dani Whiteu, koji je potvrdio kako sa Suarez imaju jedan veliki problem. Zbog toga se upravo Calvillo čini kao rješenje tog problema i čini se da bi promocija mogla biti spremna tu borbu i ugovoriti.

“Nitko, apsolutno nitko ne proziva Tatianu. Svaki utorak, srijedu i četvrtak imamo matchmaking sastanke i nitko se ne želi boriti protiv nje. Sve djevojke kojima smo ponudili Tatianu su je odbili, a sad je Cynthia proziva sama. Jako mi se to sviđa, respektiram na svaki mogući način i mogao bih joj dati tu borbu. Nitko iz tog 15 ne želi se boriti protiv Tatiane Suarez, a Calvillo ju je prozvala sama. To je nevjerojatno!”, ispričao je White zainteresiranim novinarima.

No, iako je trenutno bez borbe i čini se kako ne postoji baš puno opcija da bi ju mogla dobiti, Suarez se opcija borbe protiv Calvillo ne sviđa niti ima namjeru takvo što prihvaćati ukoliko ne mora.

“Cijenim kompliment koji mi je uputila Cynthia, no mislim kako ja također zaslužujem Top 5 borbu. Iz tog razloga gledam samo prema borbi koja će biti za prvu izazivačicu”, napisala je Suarez na Twitteru, da bi onda uslijedilo pitanje što misli o potencijalnoj borbi protiv Joanne Jedrzejczyk. To je potvrdila kao borbu koja ju itekako zanima.

Suarez za sada izgleda više nego impresivno i mnogi ju vide kao iduću prvakinju. Niti jedna djevojka do sada nije pronašla odgovor za njezino hrvanje i energiju, no Calvillo vjeruje da ona to može. Znajući da je ona ljubimica Dane Whitea, ta bi se borba mogla vrlo lako ugovoriti i teško da će netko Tatianu tim putem pitati želi li ili ne želi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI