Dana White i UFC: Podržavamo Jonesa i vjerujemo kako će to odraditi kao prvak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.01.2015 23:20h Autor:

Dana White

UFC i Dana White dali su službene priopćenje u vezi Jon Jonesovom odlaska u rehabilitacijski centar, nakon što je bio pozitivan na metabolit kokaina.

UFC je na svojim službenim web stranica izrazito podršku prvaku u poluteškoj kategoriji, a njihovu izjavu prenosimo i cijelosti:

"Podržavamo odluku Jona Jonesa, UFC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji, da pristupi tretmana liječenja od narkotika, nakon posljednjih događanja. Koliko god da smo razočarani padom na testu, čestitamo mu na odluci da pristupi rehabilitaciji. Jon je snažan i hrabar borac unutar oktogona i očekujemo kako će ovu borbu odraditi na jednaki način i uz jednaki fokus. Podržavamo ga u svemu i vjerujemo kako će ovo napraviti od njega još boljeg čovjeka nego što je."

Kratku izjavu dao je i Dana White, predsjednik UFC-a:

"Ponosan sam na Jona Jonesa, što je odlučio pristupiti rehabilitaciji. Siguran sam kako će ovaj program odraditi kao prvak, što on u potpunosti i jest."

Ova odluka, kao i sam test, nemaju povezanosti sa sportskim aspektima te Jon Jones i dalje ostaje UFC prvak te neće snositi nikakve posljedice od strane organizacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI