Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Holloway je premal za laku kategoriju, želim da se vrati u svoju | Fight Site

Dana White: Holloway je premal za laku kategoriju, želim da se vrati u svoju

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2019 16:36h Autor:

Max Holloway

Dana White otkrio je kako želi Maxa Hollowaya vidjeti nazad u perolakoj kategoriji. Iznenadio se onim što je vidio i smatra kako je “Blessed” ipak fizički premal za diviziju do 70 kilograma.

White je o Hollowayu progovorio na press konferenciji nakon UFC 236 eventa, na kojem ovaj nije uspio savladati Dustina Poiriera i doći do titule privremenog UFC prvaka lake kategorije. Za tu borbu se Holloway popeo iz perolake kategorije, no nije uspio biti jednako dominantan kao u svojoj nominalnoj težinskoj skupini.

“Totalno luda situacija, nisam očekivao da će Holloway do 70 kilograma izgledati tako malo. Želim da se vrati u svoju perolaku kategoriju, do 66 kilograma. Dustin je izgledao puno veći od njega u ovoj borbi”, ispričao je White svoje dojmove.

Dustin Poirier pobijedio je na račun štete koju su napravili njegovi udarci, iako je ukupan broj njih bio čak malo na strani Hollowaya. No, nisu Maxovi udarci radili toliku štetu. Sve to navelo je predsjednika UFC-a na gore navedeno razmišljanje. Osim toga, nije mu se svidjela sva šteta koju je Holloway primio te je naredio da ga se odmah nakon borbe otpremi liječnicima.

“Odmah nakon borbe otpremili smo ga u bolnicu. Rekao sam mojim ljudima da ne želim vidjeti kako daje intervjue, nego da ga želim odmah u bolnici. On je snažan, čvrst i sjajan, ali to je to. Želim ga gledati u kategoriji do 66 kilograma”, još je jednom potvrdio predsjednik UFC-a svoje planove.

Nakon što se vrati u perolaku kategoriju, Hollowaya bi tamo mogao čekati pobjednik borbe Josea Alda i Alexandera Volkanovskog, no svoj red i dalje čeka Frankie Edgar. U svakom slučaju, kad god Max bude spreman braniti svoju titulu, nema nikakve sumnje da ćemo gledati jednako zanimljivu i uzbudljivu borbu kao što smo imali priliku na UFC 236. Nažalost po njega, Maxu je porazom od Poiriera prekinuta serija od čak 13 pobjeda u nizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI