Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Herb Dean je najbolji sudac MMA-ja! | Fight Site

Dana White: Herb Dean je najbolji sudac MMA-ja!

UFC 13.06.2011 14:32h Autor:

Herb Dean

Predsjednik UFC-a se poklonio tamnoputom sucu uputivši mu niz komplimenata na račun njegova suđenja.

Komentirajući problematično suđenje na UFC-u 131, predsjednik UFC-a, Dana White je otkrio svog sudačkog favorita. S njim će se složiti i većina MMA javnosti jer je White istaknuo Herba Deana.

“Ne poznam ga, ne družim se s njim, nikada mu nisam niti rekao bok, pa čak ga niti prozborio dvije riječi, no Herb je najbolji sudac u ovom poslu. On je najbolji sudac koji se ikada bavio ovim sportom”, izjavio je White na press konferenciji poslije UFC-a 131.

Čelnik UFC-a je tada objasnio što mu se posebno svidjelo u njegovom suđenju na ovom eventu.

“Nekada se suci uplaše i ne žele da ih se izviždi, no sudac mora biti siguran u svoje odluke jer on upravlja akcijom u kavezu. Kada mu je Dos Santos rekao da prekine dvoboj, Herb je rekao da ne želi jer Carwin može nastaviti. I mogao je…itekako.”

“Možda ste primijetili kako pomno premješta borce objašnjavajući točno poziciju u kojoj su bili. Pola sudaca, ma ne…nitko od sudaca nema pojma o čemu je on govorio. Da sam ja borac i da je u pitanju moj novac i moj život, ja bih volio da je Herb Dean u oktogonu između mene i mog protivnika”, zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI