Dana White: GSP nije dovoljno gladan da bi se vratio!

UFC 20.11.2015 09:50h Autor:

Georges St-Pierre

Bivši UFC prvak u velter kategoriji Georges St-Pierre već dvije godine nije aktivan, ali od trenutka kad se povukao stalno se nagađa hoće li se vratiti u oktogon.

Posljednju borbu Georges St-Pierre imao je 16.studenog 2013. kad je na UFC-u 167 u meču s Johnyjem Hendricksom obranio naslov prvaka u velter kategoriji. Službeno nikad nije objavio kraj karijere i zbog toga su česte rasprave i nagađanja hoćemo li ga ponovo gledati u oktogonu najjače svjetske MMA promocije.

GSP bi trebao odraditi šest tjedana priprema kako bi vidio hoće li se vratiti, ali u tu mogućnost ne vjeruje predsjednik UFC-a Dana White:

"Sumnjam da će se GSP vratiti jer prošlo je jako puno vremena, a ima i gomilu novca. Ne pripremate se šest tjedan da biste vidjeli imali u vama još želje za borbama i jeste li još uvijek gladni pobjeda. Robbie Lawler je gladan i trenira kao životinja. Ili ste gladini i životinja ili niste.", izjavio je Dana White.

"Bilo bi sjajno kad bi se vratio. Da, volim GSP-a, sjajan je sportaš. No, govoriti o povratku? Na to se mogu samo nasmijati. Da biste bili prvak morati biti gladni."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI