Dana White: Gledatelji su izlazili tijekom glavne borbe? Njihov problem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2015 11:58h Autor:

Dana White

Dana White prokomentirao je činjenicu da se ulaznice za UFC 186 nisu rasprodale, kao i činjenicu da je dio publike počeo napuštati dvoranu tijekom posljednje borbe. Isto tako, prokomentirao je i kvalitetu cijelog eventa.

Iako je imenima bio podosta slab, UFC 186 event je oduševio kvalitetom borbi te nastupima boraca koji su uistinu došli odraditi ono za što su plaćeni. Iako je u dvorani bilo 10.000 gledatelja, što je samo 60% njenog kapaciteta, Dana White nije bio razočaran.

"Ovo je takav posao, kad radiš neke evente znaš da ti se može dogoditi svašta i da su moguće ovakve situacije. Trebali smo imati dvije borbe za naslov, ali Dillashaw se ozlijedio, Rampage je izgubio pravo nastupa, pa se ipak vratio i takve stvari, to se jednostavno dogodi. No, borbe su ponovno pokazale da imena ništa ne znače. Ali, tih 10154 ljudi koji su danas bili u dvorano su dobili odličan show."

Fanovi su napuštali dvoranu tijekom glavne borbe, a veliki dio onih što su ostali su bezrazložno hukali. Zanimljiv je bio i jedan komentar s Twittera koji je glasio "GSP bi 25 minuta ležao na protivniku, a kanadska publika bi navijala i ludovala cijelo vrijeme, DJ im priušti spektakl, a oni napuštaju dvoranu." White je bio pozvan da prokomentira taj potez, ali i on se iznenadio:

"Ne znam, nisam to vidio, zaboli me što publika radi, gledam borbe. Neki napuštaju dvoranu i kad njihova košarkaška momčad gubi, pa se oni vrate u utakmicu i okrenu je. Ponovno kažem, njihov gubitak."

Još je prokomentirao Demetriousa Johnsona. Prvak je ponovno bio spektakularan, no i dalje fanovi to ne vide, teško će se njegova borba prodati nekome tko nije hardcore MMA fan. No, vjeruje da to neće još dugo biti tako.

"Ako razumijete MMA, znate da je ovo što je Johnson danas napravio nešto nevjerojatno. Vjerojatno je najbrži MMA borac svijeta, a tehnički je savršen. Radi upravo ono što je potrebno u svakom trenutku, a tako iskontrolirati borca kao što je Horiguchi te na kraju slaviti prekidom, to je čudo. A fanovi će ga prihvatiti, nije niti Chuck Liddell postao odmah zvijezda kakva je na kraju bio. Fanovi će shvatiti, doći će to vrijeme", rekao je na kraju White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI