Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Gdje su sad svi ti borci i menadžeri koji neprestano traže McGregora? | Fight Site

Dana White: Gdje su sad svi ti borci i menadžeri koji neprestano traže McGregora?

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2016 21:38h Autor:

Dana White

Dana White vrlo je ljut na borce i menadžere koji redovno prozivaju Conora McGregora, no ovog puta se nisu javili. Također, rekao je koji se borac javio, no iz objektivnih razloga ga nisu prihvatili.

Nakon ozljede Rafaela Dos Anjosa, Conor McGregor ostao je bez protivnika, ali i bez prilike da postane nositelj dva pojasa odjednom. No, boriti se svakako namjerava i to protiv bilo koga, što je potvrdio i predsjednik UFC-a.

“Conor nije mogao vjerovati kad smo mu rekli i bio je jako ljut. No, kad smo rekli što su alternative, rekao je kako će se boriti protiv bilo koga. I to je nešto nevjerojatno. Ljudi govore kako imamo poseban odnos s njim, no mi nikad nismo imali borca kao što je on, jedino je Chuck Liddell bio blizu tome. Mislite da on nema nikakvih ozljeda? Ali to je borac koji će se uvijek boriti”, rekao je Dana White.

Zanimljivo je kako White nije u potpunosti odbacio niti borbu za privremeni pojas, što bi uistinu bio presedan, budući da je Dos Anjos posljednju obranu titule imao prije dva mjeseca. Moguće da je sve to stvar ljutnje, no možda i tog spomenutog odnosa s McGregorom. No, White je ljut i zbog još nekih stvari.

“Gdje su sad oni svi borci i menadžeri? Zašto se nitko ne javlja? Inače skaču okolo i samo viču Conor Conor Conor, a sad ih nema nigdje?”, rekao je, a onda ipak priznao da se jedan borac ipak javio. To je Khabib Nurmagomedov, no njegova ponuda je odbijena, na što je pomalo oštro reagirao menadžer Dagestanca, Ali Abdelaziz.

“Ali sere! Khabib se nije borio preko dvije godine i ima već dogovorenu borbu koju smo dali Foxu i to moramo ispoštovati. Nema smisla da dovodimo Khabiba u ovakvu borbu nakon što se nije borio dvije godine.”

Zanemarimo to da je Khabib Nurmagomedov borac koji McGregoru stilski potpuno ne odgovara. No, valjda će UFC pronaći protivnica, McGregoru je također stalo da uzme svojih pola milijuna dolara plus dio prodanih prijenosa. A to će dobiti protiv koga god se bude borio, nema nikakve sumnje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI