Dana White fanovima obećao pressice s Conorom i Khabibom

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2018 18:29h Autor:

Conor vs. Khabib

Do meča Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova još je 26 dana, a niti jedan promotivni event još nije odrađen. No, Dana White je obećao kako će ih nekoliko ipak biti održano do borbe.

Očekivalo se da bi McGregor mogao krenuti u još jednu turneju kao što je bio slučaj prije borbe protiv Josea Alda te kao što su učinili on i Floyd Mayweather. Bio je to show prije showa, a mnogi će reći kako su fanovi puno više mogli uživati u tome nego u samom meču kojeg su prošlog ljeta njih dvojica pružili.Fanovima nedostaje verbalni show koji Irac može pružiti i koji je zapravo ključan dio njegove karizme. Dana White je fanove ipak obradovao činjenica da će se nešto tako ipak dogoditi.

“Odradili ćemo nekoliko press konferencija i one će biti službeno najavljene ovog tjedna. Saznati ćete sve što imamo u planu s Conorom i Khabibom. To naravno neće biti ništa slično turneji s Mayweatherom. Rado bi tako nešto odradili, ali jednostavno nema dovoljno vremena”, rekao je White sa zadovoljstvom, iako bi i njemu bilo puno draže da su mogli organizirati show za fanove. No, znajući Khabiba Nurmagomedova, vjerojatno niti njemu to ne bi najbolje sjelo. Nije on čovjek od puno riječi.

White je onda dodao kako mu je jasno zbog čega borci nisu bili raspoloženi za neke veće medijske aktivnosti, posebno ako bi te iste uključivale putovanje.

“Ovo je najteža borba u karijeri za obojicu i naravno da trebaju svo moguće vrijeme utrošiti u trening i pripreme za borbu. Još je samo mjesec dana ostalo. No, biti će dobar materijal i na ovim press konferencijama za medije i fanove.”

Borba je na rasporedu 6. listopada, a mi jedva čekamo saznati kakav će biti raspored medijskih aktivnosti. Ako je vjerovati Whiteu, znati ćemo ubrzo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI