Dana White će biti "nasilnik i plaćeni ubojica"!

UFC 15.09.2013 09:06h Autor:

Dana White

S ogromnim napredovanjem MMA svijeta, a i samim time također UFC-a, "glavna faca" dotične organizacije se sve više i više smatra svijetom poznatih. Kao što je i red i običaj, svaki oblik popularnosti znači potencijalni novčani prihod.

White se više puta izjasnio po pitanju silnih glumačkih ponuda koje je dobio tijekom godina. Naime, White se svom svojom snagom trudio da obeshrabri dotične ponude jer, kao što je rekao, pozornica tog oblika ga izuzetno plaši.

No izgleda da i White može biti "slomljen". Nakon suradnje s "FX" TV kućom dobio je ponudu da se pojavi u jednoj epizodi sve popularnije američke serije "The League". U ovoj komediji White će glumiti nasilnika i plaćenog ubojica, što je navodno prvobitno odbio. Pošto samo budale i mrtvi ljudi ne mijenjaju mišljenje, i White se predomislio.

Imat ćemo priliku gledati ga u petoj sezoni gore navedene serije. Za one koji nisu naklonjeni predsjedniku UFC-a ide u prilog činjenica da se on izuzetno boji svog glumačkog debija te da se osjeća prestravljeno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI