Dana White: Dublin je najbolji grad za borbe na svijetu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2015 10:36h Autor:

Dana White

UFC se prošle subote konačno vratio u Dublin. Iako priredba nije bila predvođena nekim velikim imenima, djelomično jer su glavne borbi večeri otkazane, karte su ipak rasprodane u svega pet minuta, a posjetitelji su stvorili nevjerojatnu atmosferu koje je impresionirala UFC predsjednika Danu Whitea.

UFC-ov predstavnik James Elliot na službenoj press konferenciji je prenio je Whiteovu poruku i mišljenje o Dublinu:

"Rekao je kako želi da svi znaju da je proputovao cijeli svijet i Dublin je bez sumnje najbolji grad za borbe na svijetu."

White je još poručio:

"Definitvno je bilo zeznuto, ali imam sreće što sam okružen odličnim timom koji organizira ove priredbe već godinama. Svi smo se nadali da će večeras biti jednako dobro kao i prošle godine i mislim da možemo sa sigurnošću reći da smo uspjeli u tome. To što su obožavatelji napravili ovaj tjedan je nevjerojatno, a i borbe su bile odlične."

Irski MMA obožavatelji sad su već poznati po buci i atmosferi koju stvaraju i za to je najzaslužniji Conor McGregor koji je uvelike popularizirao sport u svojoj domovini. No, iako je Dublin najbolji grad za borbe, sjedište UFC-a je i dalje famozni Las Vegas u kojem će McGregor 12. prosinca napasti perolaku titulu u vlasništvu Josea Alda.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI