Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White: Donald Trump je rekao da će doći na UFC 205 ako dobije izbore | Fight Site

Dana White: Donald Trump je rekao da će doći na UFC 205 ako dobije izbore

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2016 11:33h Autor:

Donald Trump & Dana White

Jedno od velikih imena koje bi ove subote moglo pratiti UFC 205 priredbu izravno iz Madison Square Gardena u New Yorku je i sljedeći predsjednik SAD-a, Donald Trump.

“Donald mi je rekao da će doći gledati borbe ako pobijedi na izborima. Mislim da nije stvarno bio svjestan koje su mu dužnosti u slučaju pobjede. Mislim da se danas ide naći s Obamom. Ne znam, vidjet ćemo“, kazao je za TMZ Trumpov prijatelj i predsjednik UFC-a Dana White.

Trump i White su prijatelji već petnaest godina , a White je tokom izbora dao podršku republikanskom kandidatu i čak je držao govor na jednom od njegovih stranačkih skupova. Bliski odnos između Trumpa i UFC-a seže još u mračne dane MMA-a kada je Trump ugostio UFC u jednom od svojih kasina u Atlantic Cityju dok drugi nisu uopće htjeli sudjelovati u tom “nasilju”.

Unatoč obećanju White ne očekuje da će Trump zaista pojaviti.

“Nema nikakvog pritiska oko njegovog dolaska. No ne bi bilo loše ako se pojavi. Znate li što očekujem od njega? Ne očekujem ništa. Pobijedio je, uspio je, radio je naprono, trudio se. On je sada predsjednik i sretan sam zbog njega.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI