Dana White: Divim se Cro Copu kao i milijuni na svijetu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2011 15:33h Autor:

Mirko "Cro Cop" Filipović

Predsjednik UFC-a, Dana White je oduševljen ponašanjem Mirka Filipovića i načinom na koji se odnosi prema svojim obavezama u UFC-u.

Posljednjih dana od Cro Copa možemo čuti riječi žaljenja zbog činjenice da u SAD-u nije ostvario rezultate kakvi su ga proslavili u Japanu. Mirko je čak obećao da će se ispričati čelnicima američke promocije koji su ga tretirali kao kralja, a on im nije vratio istom mjerom u svojim borbama. White je očito ganut ovakvim stavom hrvatskog borca.

“Stvarno me oduševio na press konferenciji. Stvari koje je rekao rekao su sjajne… Najviše kod njega poštujem to što je ratnik. Izjavio je da si nikada neće oprostiti što nije napravio više u UFC-u. Morate shvatiti, što ja razumijem, da je teško sa 37 ili 38 godina nositi se s mladom konkurencijom. Da, MMA je sport u kojem možeš duže biti aktivan, no teško je protiv mladih snaga. Borce poput Andersona Silve ili Cro Copa zato još više poštujem. Zaista mu se divim kao i milijuni u svijetu. Zaista bih volio vidjeti sjajnu predstavu od njega u nedjelju”, izjavio je White gotovo navijački.

Upitan je li ovo posljednja Cro Copova borba u UFC-u, predsjednik UFC-a kaže kako sve ovisi o ishodu meča u nedjelju.

“Rekao je da mu je ovo u nedjelju vjerojatno posljednja borba neovisno o ishodu, pobijedio ili izgubio. No, ključna riječ je vjerojatno. Kada imate čovjeka kao što je Cro Cop koji je ratnik, onda je vrlo teško odustati nakon pobjede. Vidjet ćemo kako će sve to proći. Intrigira me ova borba i jako sam uzbuđen zbog nje i što će se dogoditi nakon ovoga”, objašnjava.

Prema ovim riječima sasvim je jasno da Cro Copu treba samo jedna uvjerljiva pobjeda da bi isposlovao novi ugovor s američkom promocijom. U nedjelju je definitivno njegov dan “D” na nastavak karijere. Ukoliko pobijedi Royja Nelsona i podsjeti na starog Cro Copa, Filipovića bi još neko vrijeme mogli gledati u UFC-u!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI