Dana White: Dat ćemo Diazu popis potencijalnih protivnika, volio bih da ostane dio UFC-a 200

UFC 27.04.2016 14:06h Autor:

Dana White

Nakon što se prošlog tjedna odbio pojaviti na press konferenciji, UFC je Conoru McGregoru otkazao revanš s Nateom Diazom na UFC 200 priredbi. Diaz nije nezainteresiran za druge mečeve te je najavio odlazak na odmor, no UFC-ov predsjednik Dana White i dalje želi da mlađi Diaz ostane na popisu borbi.

“Očito, volio bih zadržati Natea. Nate bi na UFC-u 200 zaradio velike novce, volio bih da nastupi, ali odluka je na njemu”, rekao je White za TMZ.

Diaz se nadao dobro zaraditi u ovom revanšu, no prema Whiteu, vijest o otkazivanju meča nije ga previše uznemirila.

“Nate nije ljut, dobro je prihvatio cijelu situaciju. Conor je bio opsjednut s ovom borbom i on ju je tražio, a Nate je mislio,’Šta god.’ Braća Diaz se rijetko uzbude oko nečega. Nate je uvijek govorio da želi unosne borbe. Nick želi unosne borbe. No, iako je ova velika borba propala, Nate uopće nije uznemiren, sasvim mu je svejedno.”

Što se tiče potencijalnih protivnika, White tvrdi da postoji i više nego dovoljno potencijalnih kandidata, ali konačna odluka ostaje na Diazu.

“Imam čitav popis ljudi koji bi se mogli boriti s njim, no on mora odlučiti. Pobijedio je u prvoj borbi, očito. Prihvatio je i drugu borbu s Conorom, ali to je propalo. Dat ćemo mu listu imena i ako želi borbu, dobit će ju”, rekao je White

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI