Dana White: Cyborg je propustila autobus, nisam siguran hoće li biti prva izazivačica u perolakoj

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2016 20:02h Autor:

Cristiane Justino

Nakon što je danas objavljeno uvođenje UFC-ove perolake kategorije, a Cristiane Justino nije u borbi za prvi pojas prvakinje, pretpostavljalo se kako će biti prva izazivačica. No, Dana White kaže kako još niti to nije sigurno, odnosno da je ona propustila prvu priliku i da sad mora čekati.

Kao što smo već ranije pisali, Brazilki je dva puta nuđena borba u “njenoj diviziji”, za koju je ona izjavila kako se od sada želi boriti samo u njoj. Ona ih je odbila uz ispriku kako joj treba oporavak i da joj deset tjedana nije dovoljno da se spusti na 66 kilograma. UFC je tako organizirao borbu za prvu titulu te kategorije, između Holly Holm i Germaine de Randamie. Cyborg je to prokomentirao kao nedostatak poštovanja prema njoj.

“Mi da nemamo poštovanja prema njoj? Ona nam je rekla kako može zadovoljiti 66 kilograma u osam tjedana. Ponudili smo joj drugu i treće borbu, a obje je odbila. Pokraj svega što imam i što mi se događa u životu, posljednje na pameti mi je da se okupimo i kažemo idemo sada malo disrespektirati Cyborg. Ponudili smo joj tri borbe i sve ih je odbila. Ovo je posao, a ja sam imao dvije djevojke spremne se boriti za tu titulu. I one su prave profesionalke. Ako si igrač američkog nogometa nekoga kluba, ne možeš doći i reći kako ti se ne igra ovog vikenda. Doveli smo ju jer je tvrdila kako se može spustiti u bantam. Kad smo vidjeli da ne može, odlučili smo joj napraviti njenu diviziju, a ona se i dalje ne može ili ne želi boriti”, rekao je White.

Fanovi su odmah počeli komentirati kako ne bi trebalo biti problema za Cyborg, koja bi ionako trebala biti prva izazivačica i pokušati doći do titule protiv pobjednice ove borbe. Ipak, White kaže kako ni to sada nije sigurno, odnosno da je moguće postojanje jedne bolje poslovne prilike:

“Ovo je posao i njoj je ponuđena poslovna prilika. Kad se ona pojavi, na tebi je da uskočiš i uzmeš ju. Ako to ne napraviš, autobus ti je otišao. Što ukoliko Holly pobijedi u toj borbi i postane prvakinja? Garantiram vam da će ljudi htjeti vidjeti njenu revanš borbu protiv Ronde Rousey!”

U svakom slučaju, Cyborg je dobila ono što je htjela i tražila, no sada su se pojavili novi problemi za nju

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI