Dana White: Cro Cop nije poput Chucka Liddella, dat ću mu borbu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2011 15:54h Autor:

Mirko Filipović

Odlične vijesti stižu iz Amerike. Filipovićeva karijera u UFC-u nije završila…

Mirko Filipović će barem još jednom ući u UFC-ov kavez. Informaciju je potvrdio predsjednik UFC-a, Dana White, u četvrtak. Takav scenarij je bio očekivan s obzirom da američka organizacija nije objavila službeni otkaz hrvatskoj zvijezdi unatoč najavama Whitea nakon borbe protiv Schauba da su “Cro Copovi dani u UFC-u odbrojani”. Mirko je odmah po povratku u Zagreb ustvrdio kako želi odraditi posljednju borbu iz ugovora s američkom organizacijom i da ne želi otići s porazom.

Očito je kako su dvije strane našle zajednički jezik. White je novinarima otkrio kako će poštovati dogovor i da će Mirku dati još jednu borbu. Ipak, predsjednik UFC-a smatra da se Cro Cop trebao povući.

“Da li smatram da je trebao otići? Da. No, ipak ne mislim da je u sličnoj situaciji kao Chuck Liddell koji je trebao stati već odavno. Mirko je odrastao muškarac i ako se želi nastaviti boriti, to je OK. I dalje će dobiti borbu od mene”, rekao je White.

Kada i gdje će biti posljednja Mirkova borba za sada se ne zna. Ne zna se niti potencijalan protivnik, no to sigurno neće biti Brazilac Antonio Rodrigo Noguiera s čijim imenom se špekuliralo posljednjih tjedana. On će se na UFC-u 134 u Rio de Janeiru boriti protiv Brendana Schauba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI