Dana White: Cro Cop je obećao uzbudljivu borbu i to je obećanje ispunio, on je legenda!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2011 09:45h Autor:

Mirko "Cro Cop" Filipović

Šef UFC-a, Dana White, bio je prepun slatkih riječi za Mirka Filipovića nakon što je hrvatski borac i treći puta zaredom poražen nokautom u američkom kavezu, te je najavio i konačni kraj karijere.

Cro Cop se u “oproštajnom govoru” zahvalio UFC-u na svemu što su mu pružili u karijeri i na kraljevskom tretmanu koji je imao, ali se i ispričao zbog toga što nije napravio više i vratio svom poslodavcu istom mjerom.

White ipak o Cro Copu ima samo riječi hvale.

“Cro Co je od potpisivanja ugovora s UFC-om bio prava pozitiva. Ponovno moram reći da se radi o ratniku, pravoj legendi koja je napravila mnogo stvari za ovaj sport. Znam da je vrlo razočaran zbog loših rezultata u UFC-u, no kao što sam i prije rekao – Ja imam 42 godine, a on 38. Nije se lako boriti protiv mlađih boraca koji su mnogo mlađi, brži i eksplozivniji od tebe”, smatra čelnik UFC-a koji je imao samo riječi hvale i za Mirkovu predstavu protiv Nelsona.

“Izašao je u kavez i napravio je ono što je i najavio na press konferenciju. Rekao je da će nam pružiti borbu. Neovisno o tome pobijedio ili izgubio, obećao je da meč neće biti dosadan kao protiv Franka Mira. I to je ostvario.”

Glavni čovjek američke promocije nije mogao sa 100 posto sigurnosti potvrditi da se Mirko više neće boriti. Filipović je, naime, odmah nakon meča “pobjegao” iz Mandalay Bay centra u Las Vegasu.

“Otišao je odmah. Samo se htio maknuti od svega i nije želio biti više tu. Bio je jako uzrujan”, zaključuje White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI