Dana White: Conor McGregor nije suvlasnik kompanije, no zarađuje kao da je

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2018 20:16h Autor:

Dana White i Conor McGregor

Mnogi se pitaju koliko će Conor McGregor zaraditi za UFC 229 borbu protiv Khabiba Nurmagomedova. Dana White dao je barem djelomičan opisni odgovor na to pitanje.

Osim toga, mnogi se pitaju je li Conor McGregor uspio doći do dijela vlasništva kompanije, o čemu je ranije govorio da mu je cilj izboriti. Upravo te teme dotakli su se novinari koji su se obranili predsjednik UFC, a prenosi mmanytt.com.

“Conor nema dio vlasništva nad kompanijom. No, gledajući kolko ga plaćamo mogao bi imati. On zarađuje nevjerojatnu svotu novca. Zarađuje toliko da bi i mogao biti suvlasnik, jednako nas košta”, izjavio je White.

Podaci o McGregorovom honoraru za nastup teško da će biti poznati prije nego se borba održi, no govori se o deset milijuna dolara. Prema istim izvorima, Khabib Nurmagomedov trebao bi zaraditi tri milijuna. Čisto za usporedbu, Conor McGregor je za borbu protiv Eddiea Alvareza, održana prije sada gotovo dvije godine, zaradio honorar od tri i pol milijuna dolara. Tu naravno nije uračunat postotak prodaje prijenosa, koji je u njegovom slučaju također podosta veći nego kod ostalih boraca, no to su privatni poslovni podaci koje UFC nije dužan javno objaviti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI