Dana White: Conor je bolji i od Alija… (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2018 11:52h Autor:

Ilustracija

“Ovo je bilo mračno. Bila je ovo najmračnija press konferencija na kojoj sam sudjelovao. Ali Conor McGregor je majstor mentalnih igrica. Rekao sam to ranije, ponovit ću i sada. Mislim da je tu bolji od bilo koga, čak i Alija (Muhammad Alija op.a)”, izjavio je predsjednik UFC-a Dana White u razgovorima s novinarima nakon press konferencije za UFC 229, koja je noćas održana u New Yorku.

Čelnik UFC-a smatra da Irac u mentalnom ratovanju nema premca, pa čak niti u čovjeku koji je mentalno ratovanje i “trash talk” patentirao.

“Ne volim reći da je bilo tko bolji od Alija u bilo čemu, ali kada govorimo o mentalnom ratovanju, mislim da je Conor McGregor najbolji ikada”, dodao je još jednom White.

Tijekom press konferencije McGregor je Nurmagomedovu spočitavao prijateljstvo s čečenskim diktatorom Ramazanom Khadirovim te je u više navrata zagazio u politiku. Što Dana White misli o tome?

“Ovo je još jedna stvar o McGregoru, on proučava stvari. On gleda, traži, razgovara s ljudima. Saznaje stvari o drugima, insajderske informacije, informacije o protivnikovom kampu. Sjetite se The Ultimate Fightera i kako je bilo s Urijahom Faberom ili TJ Dillashawom ili Codyjem Garbrandtom. On je majstor, on je najbolji u ovome, od njega nema boljeg.”

Čitavu Whiteovu izjavu nakon press konferencije za UFC 229, pogledajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI