Dana White: CM Punku je ova borba ‘biti ili ne biti’

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2016 21:31h Autor:

Dana White

Dana White je objasnio kako nije bilo nikakvog podilaženja pri odabiru protivnika za CM Punka te da je bivšem kečeru sutrašnja borba uistinu “biti ili ne biti”.

Mickey Gall je iskočio kroz Whiteov show ‘Lookin For A Fight’, gdje je upisao pobjedu u svojoj prvoj borbi, nakon čega je prozvao CM Punka, vidjevši da se Dana White nalazi u dvorani. Predsjedniku UFC-a se to svidjelo te je prihvatio izazov, no često se susretao s kritikom kako je protivnik za Punka pomno biran:

“Ne namjeravam ga braniti. CM Punk i ja smo prijatelji i njegov je sam bio boriti se u UFC-u. Dugo vremena je to želio i ja sam mu dao priliku. Nema tu nikakvog namještanja protivnika, to mi ne radimo.”

Smatra kako je Gall ozbiljan protivnik te da će Brooks nakon ove borbe uistinu znati na čemu je.

“On se bori protiv Mickeya Galla, koji je pravi borac, a trenirao je za ovo godinu i pol dana kod Duke Roufusa, koji je jedan od najboljih trenera u ovom poslu. Također, svi u tom timu hvale njegovu predanost radu i način na koji je trenirao. Tako da mu nema nikakve glume, njemu je ovo biti ili ne biti. Mi sve naše borce bacamo među vukove.”

Iz ovog se da zaključiti kako je i White stava da poraženi u ovoj borbi vjerojatno neće dobiti novu priliku unutar UFC-a. Pitanje je i da li je Punku ovo samo jednokratna želja ili hoće nešto više, no činjenica je kako se jako puno potrošilo u promociju borbe. Nadamo se da neće razočarati.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI