Dana White će ponuditi Swansonu novi ugovor: Želim da bude sretan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2017 18:35h Autor:

Cub Swanson i supruga Kenda Perez

Subotnja borba protiv Briana Ortege, u kojoj je doživio poraz, bila je posljednja na UFC ugovoru Cuba Swansona. No, što se tiče njegovih poslodavaca, ne bi trebalo biti problema oko dogovaranja nove suradnje.

Swanson je prije borbe protiv Ortega rekao kako mu je novac bitan, ali ne i najvažniji. Imao je namjeru doći do pobjede, a ona si riješiti ugovor koji će mu osigurati napad na titulu prvaka. Nakon poraza su stvari ipak drugačije, no odmah je rekao kako želi ostati UFC-ov borac, odnosno da mu je u promociji odlično. Slične afinitete prema njemu ima i predsjednik UFC-a, Dana White.

“Već sam mu pokraj kaveza dovikivao kako želim da riješimo novi ugovor. On je već jako dugo kod nas i sjajan je momak. Nadam se da možemo naći nešto što će ga zadovoljiti. Želim da bude sretan i mislim kako mu to mogu osigurati”, rekao je White.

34-godišnjaku je tako prekinuta serija od četiri pobjede, nakon koje se nadao napadu na titulu, posebno nakon ozljede Frankiea Edgara. Ipak, Jose Aldo je dobio prednost, a Swanson je morao savladati Ortegu, u čemu nije uspio. Član UFC-a je od 2011. godine te je ostvario deset pobjeda, a ovo mu je bio četvrti poraz u oktogonu.

Swanson je izjavio kako će ipak malo pričekati s pregovorima, odnosno da će prvo provesti Božić s obitelji i onda tek razgovarati oko novog ugovora. Njegova supruga, poznata MMA reporterka Kenda Perez, ovog ljeta je rodila njihovo prvo dijete.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI