Dana White: “Browne treba ići u mirovinu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2017 10:25h Autor:

Travis Browne

UFC-ov teškaš se nalazi u neugodnoj poziciji. Tridesetčetverogodišnji Browne ove je subote doživio četvrti poraz u nizu u vegaškoj ‘T-Mobile Areni’. Travis je imao i par dobrih momenata u borbi, ali je u jednom trenu uzdrman od strane svog protivnika Oleksiya Oliynika te je na kraju bio prisiljen predati meč nakon što je uhvaćen u zahvat gušenja. U zadnjih šest borbi Browneov score iznosi 1-5 i to s četiri poraza prekidom.

Ne tako davno, prije četiri godine, Browne je bio smatran jednim od najvećih potencijala u UFC-ovoj teškoj kategoriji. UFC-ov predsjednik Dana White ne vjeruje u kojoj se poziciji ovaj nekad perspektivni teškaš našao.

“To je ludo. Browne je prije borbe s ‘Big Footom’ čak i za vrijeme te borbe izgledao kao da će biti svjetski prvak. Znam da se ozljedio u toj borbi i nešto čudno se dogodilo. U ovom sportu nikad ne znate, u jednom trenutku borac izgleda nepobjedivo, a u drugom ne može pobijediti nikoga”, kazao je White okupljenim novinarima na tiskovnoj konferenciji nakon UFC-a 213.

Protivnik koji mu je dodjeljen za borbu na UFC-u 213 trebao je biti ‘lagano zagrijavanje’ za Browneov povratak nakon teških borbi koje je gubio od boraca koji se nalaze u vrhu divizije. Četrdesetogodišnji Oliynik koji se niti ne nalazi u top 10 boraca teške kategorije, bez većih je problema zaustavio Travisa. Nakon ove borbe mnogi smatraju kako bi Browne trebao objesiti rukavice o klin pa tako i Dana White.

“Mislim da Travis mora u mirovinu”, zaključio je UFC-ov predsjednik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI