Dana White: Bob Arum je najveće smeće borilačkog sporta!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.11.2017 23:18h Autor:

Dana White

Dana White nije dobro prihvatio komentare svog starog oponenta, Boba Aruma, koji je izjavio da Zuffa namjerava svog posao proširiti na boks samo zbog toga što UFC propada.

White je već prošli tjedan govorio o tome kako je ovo najbolja godina u povijesti UFC-a te da ne može biti zadovoljniji onim što se postiglo, a uz to je dodao kako će proširiti svoj posao na promoviranje boksačkih mečeva. To je prokomentirao jedan od najpoznatiji boksačkih promotora, Bob Arum, vlasnik Top Rank Boxing promotorske agencije. On je rekao da smatra kako Zuffa čini očajničke poslovne poteze, jer je njihov glavni proizvod, prestao davati plodove. White nije imao puno vremena za komentare na račun Aruma, ali nešto je ipak rekao:

“Jebeš njega, jebeš tog tipa. To je tip koji je to isto sranje govorio prije 15 godina, o meni i braći Fertitta. Tada je govorio kako oni bacaju novaca i kako je ovaj posao zapravo smiješan i da nitko neće pratiti to. A pogledajte gdje smo danas. Tip je običan drkadžija i najveće smeće borilačkog sporta, zapravo svih sporta. Dame i gospodo, to vam je Bob Arum.”

White je još jednom ponovio zašto proširuju svoje djelovanje na boks, odnosno zašto misli da će u tome biti uspješni.

“Ja znam koliko smo mi dobri u ovome što radimo, znam da smo bolji od većine koji se time bave. Mislim kako će borci uživati biti pod našim okriljem i boriti se za nas. Uvjeren sam kako možemo to odraditi bolje nego bilo tko.”

Još nije poznato na koji način Zuffa namjerava djelovati u boksu, ali pretpostavlja se da bi radili kao klasični promotori-menadžeri, odnosno da bi se brinuli o karijerama boksača koje bi imali pod ugovorom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI