Dana potvrdio: Gustafssonova iduća borba je za pojas prvaka

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2014 10:35h Autor:

Alexander Gustafsson

Nakon što je Alexander Gustafsson, puno lakše od očekivanog, savladao Jimia Manuwu, predsjednik UFC-a Dana White izjavio je da je Šveđaninova iduća borba za naslov prvaka i to neovisno obrani li Jon Jones pojas ili novi prvak postane Glover Teixeira.

"Ako Jones pobijedio imati ćemo strašan revanš. Ako pobijedi Glover, onda će biti borba Glover – Gustafsson.", rekao je White na press konferenciji nakon eventa.

Alexander Gustafsson je, u svojoj prethodnoj borbi, odradio sjajan nastup protiv Jona Jonesa, i kada su svi bili uvjereni da UFC napokon ima prvaka iz Europe, prvi put nakon devet godina, suci su pobjedu dali Jonesu. Sada će Gustafsson imati priliku da to ispravi, a borilački svijet još jednom može uživati u sjajnoj borbi, koja bi se, po svemu sudeći, trebali održati pred kraj ljeta.

White je kratko prokomentirao i sunaslovnu borbu između Melvina Guillarda i Michaela Johnsona, koju je Johnson dobio sudačkom odlukom: "Melvin se borio potpuno drugačije od onog kako smo navikli vidjeti od njega. Cijelu borbu je bježao po ringu i izbjegavao razmjenu. Ovo je još jedna od borbi gdje su borbi nabrijali publiku, puno se toga reklo prije meča i onda završi ovako. Što je najgore, 90% borbi s takvim uvodom završe ovako i to me izluđuje."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI