Dana pokazao i ugovor novopridošle Holly Holm!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2014 10:28h Autor:

Screenshot

Dana White je noćas bio vrlo kivan kako bi pokazao koliko kvalitetnu akviziciju je UFC doveo u ženskoj bantam diviziji. Nakon uspješnih pregovora, u najjaču svjetsku MMA promociju sletjela je Holly Holm – jedna od dvije najbolje borkinje koje su do sada bile izvan UFC-a.

Nakon potpisa ugovora, White je na svojim društvenim mrežama čak pokazao i potpisani ugovor te je objavio fotografiju bivše profesionalne boksačice. Motivi su mu jasni. Dokazati da UFC ne forsira aktualnu prvakinju Rondu Rousey. Javnost i fanovi su, naime, već neko vrijeme uvjereni da se Rondi ne dovode najbolje borkinje, nego je se pokušava zbog komercijalne vrijednosti što duže držati na tronu.

Tu se prije svega misli na bivšu Strikeforce prvakinju Chris Cyborg za koju se vjeruje da je najbolja borkinja na svijetu posljednjih nekoliko godina. Dovođenjem Holm, UFC je pokazao da ipak ima namjeru i u ženskoj bantam diviziji okupiti ono najbolje što svijet nudi. Nadajmo se da će i Chris Cyborg uskoro stići kako bi još dodatno pojačala konkurenciju.

Holm je bivša profesionalna boksačica koja u MMA-ju ima za sada savršeni 6-0 score. Ne zna se kada će debitirati u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI