Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana odgovorio Jonesu, sad je red na Gustafssona | Fight Site

Dana odgovorio Jonesu, sad je red na Gustafssona

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2014 21:27h Autor:

Jon Jones i Dana White

Situacija oko Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona te u posljednje vrijeme i Daniela Cormiera, lagano se pretvara u trakavicu. No, UFC-u je očito cilj da se ona što prije prekine te je danas u tu svrhu i predsjednik Dana White napoko presjekao čitavu priču i odgovorio Jonesu. Otvoreno mu je rekao kako je red na Alexandera Gustafssona.

Jon Jones odbija borbu protiv Alexandera Gustafssona i želi meč s Danielom Cormierom. Mnogi se pitaju zašto je to tako. Neki misle kako je Jonesov ego vrlo velik i da želi postati prvak koji će očistiti diviziju bez da se s ijednim borcem bori dva puta. Neki misle kako mu je Gustafsson napravio mentalnu barijeru, pa čak i da ga se Jones boji, dok neki smatraju kako Jones smatra da bi mu Cormier u ovom trenutku bio lakši protivnik.

No, čini se kako će se prvak ipak morati boriti s Gustafssonom, što je potvrdio i Dana White.

"Alexander Gustafsson je idući na redu i to Jones treba prihvatiti. Čak je i Daniel Cormier rekao kako smatra da Gustafsson ima prednost, da je prvi na listi izazivača i da se Jones treba boriti s njim, a da tek nakon toga on sam treba dobiti priliku", potvrdio je White i dodao:

"Tek što smo pomislili kako je Jones napokon postao zvijezda kakva ima potencijal biti, on je počeo govoriti kako se ne želi boriti s nekim. On je prvak, on je apsolutno najbolji borac svijeta i kaže kako se želi boriti s najboljima na svijetu. Pa, onda ne bi smio odbijati protivnike. Ionako ćeš se boriti sa svima naboljima, ti si na vrhu i ti si onaj na kojeg svi pikiraju", dodao je White.

Vidjet ćemo kakav odgovor od Jonesa slijedi, no sve ovo već lagano postaje prevelika trakavica, a Jones ostavlja dojam umišljenje zvijezdice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI