Dan Henderson: Žao mi je što se nisam borio s Jonesom

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2016 11:16h Autor:

Jon Jones & Dan Henderson

Dan Henderson će se idući mjesec u Manchesteru konačno boriti za UFC-ovu titulu. 46-godišnja legenda će revanširati protiv prvaka srednje kategorije, Michaela Bispinga, u borbi koja će vjerojatno biti posljednja u njegovoj karijeri.

Olimpijski hrvač s dvije Pride i jednom Strikeforce titulom imat će priliku završiti gotovo dvadeset godina dugu MMA karijeru na najbolji mogući način, međutim, postoji jedna nesuđena borba do koje nikada nije došlo, a za kojom će “Hendo” zauvijek žaliti.

“Jedina borba za kojom žalim je Jon Jones. Trenirao sam za njega, bio sam spreman za borbu i onda sam se ozlijedio i propustio priliku da testiram svoje sposobnosti protiv njega. Bio bi to zabavan trenutak vidjeti kako bi prošaqo protiv Jonesa. On je od tada postao još bolji. Malo je i zeznuo, ali on je i dalje vjerojatno P4P najbolji borac na svijetu.”

Henderson se sa Jonesom trebao boriti za pojas na UFC 151 priredbi u čemu ga je spriječila ozljeda koljena. UFC je zatim po prvi puta u svojoj povijesti otkazao jednu priredbu, a predsjednik kompanije Dana White krivnju je prebacio na Jonesa budući da ovaj nije htio prihvatiti zamjenskog protivnika.

Bisping I Henderson predvode UFC 204, 8. listopada u Manchesteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI