Dan Henderson: Čuo sam da smo jedino Minotauro i ja bili čisti u Prideu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2015 17:55h Autor:

Dan Henderson

MMA legenda i bivši Prideov prvak u velter i srednjoj kategoriji te bivši Strikeforceov prvak u poluteškoj diviziji, Dan Henderson, je izjavio da je čuo kako su u Prideu bili čisti samo "Minotauro" i on.

Henderson podržava novu UFC-ovu politiku rigoroznog testiranja i sankcioniranja svojih boraca te bi želio da su se i prije provodila takva testiranja.

"Već nekoliko godina govorim da se trebaju uvesti nasumična testiranja, bez prethodne najave, i da bi to sve riješilo.", izjavio je Dan na kanalu Ricka J. Leeja. "Možda ne bi sve, ali bi odvratilo većinu boraca od korištenja steroida. Ako bi se netko mogao pojaviti pred tvojim vratima i zatražiti od tebe da se popišaš u čašicu ili da predaš uzorak krvi, onda borci neće riskirati određene stvari. Kako je do sad bilo, uvijek sam znao kad ću biti podvrgnut testu. Da sam jedan od onih boraca koji se dopingiraju, to ne bi bila velika stvar."

Hendo tvrdi da je čuo od pojedinih ljudi da su samo on i Minotauro bili čisti u Prideu.

"Pride je bio što je bio. Pitao sam za testiranja, a oni su više radili testove za rekreativne droge, ne za steroide. To su radili više "reda-radi" i komentirali su da smo jedino Nogueira i ja bili čisti. Tko zna što je tko sve radio? Znam da sam sretan što sada rade testove kako treba.", zaključio je Dan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI