Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dan Hardy zbog srca na rubu završetka karijere | Fight Site

Dan Hardy zbog srca na rubu završetka karijere

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2013 10:09h Autor:

Dan Hardy

Engleski borac Dan Hardy prije nekoliko dana nije dobio liječničku dozvolu za nastup zbog problema sa srcem, a čini se da bi ga to moglo natjerati i na kraj karijere ranije od najavljenog.

Atraktivni UFC-ov član i tijekom veljače je najavljivao da bi u roku od godinu dana mogao završiti svoju MMA karijeru. "Da budem iskren, spreman sam za neki novi izazov. U ovom sportu postoji mnogo toga što volim, ali i toga što mi se ne sviđa. Nekako mi se čini da bih se puno bolje snašao u nekim drugim područjima kad je u pitanju budućnost.. Nikad neću previše izbivati iz dvorane, ne mogu ipak potpuno otići, ali mislim da je vrijeme da dobro razmislim što želim raditi ostatak života. O tome već razmišljam dvije godine kada sam započeo svoj niz poraza", rekao je prije nešto više od mjesec dana Hardy.

Najnoviji rezultati njegovog liječničkog pregleda mogli bi ipak ubrzati odluku o umirovljenju, iako Dan priznaje da će se s time jako teško pomiriti.

"Razmišljam o kraju karijere, ali teško mi je pomisliti čak i na samo trenutak da sam završio s borbama, jer to je nešto što volim. No, u isto vrijeme, postoje još mnogo područja na kojima bih mogao mnogo toga raditi. Možda je zaista vrijeme da se posvetim nekim drugim stvarima. U ovoj je situaciji također bitno što će mi reći čelnici UFC-a, jer možda bih se ipak mogao još negdje drugdje boriti na njihovim eventima."

"Ono u što sam trenutno jedino siguran je to da neću ići na operaciju jer smatram da mi nije nužno potrebna. Moram reći da se trenutno ipak osjećam dobro i da bolje da me nitko ne dira", poručio je ipak dobro raspoloženi Dan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI