Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dan Hardy otkrio: U jednom trenutku karijere sam uzimao 72 pilule dnevno | Fight Site

Dan Hardy otkrio: U jednom trenutku karijere sam uzimao 72 pilule dnevno

UFC 11.05.2012 07:16h Autor:

Dan Hardy

Unatoč četiri poraza u nizu, UFC je svom “ljubimcu” Danu Hardyju odlučio dati još jednu priliku da se vrati na pobjedničke staze. Ovaj bivši izazivač je u prošlosti imao mnogo problema s prehranom i težinom. U razgovoru za službene stranice UFC-a, Britanac je otkrio neke zanimljive detalje.

“Stvarno sam isprobao svašta. Različite stručnjake za prehranu, različite načine prehrane. Imao sam mnoge faze… Sjećam se perioda oko UFC-a 95 kada sam se borio protiv Roryja Markhama. Tada sam radio sa stručnjakom koji je inače vrlo poznat. Njemu je prehrana bila bitnija nego sam trening. Dnevno sam uzimao 72 tablete i stvari poput ‘goveđe jetre’, L-Carnitinea i slično. Koža mi je smrdila po ribi i to mi je stvaralo probleme prilikom treninga”, opisuje Hardy i dodaje:

“Zapravo je to smiješno jer je to bila moja najbrža pobjeda u UFC-u. No, radilo se tek o slučajnosti. Na vagi sam izgledao očajno i nisam se uopće dobro osjećao. Nakon borbe sam odustao od sintetičkih suplemenata i sada većinu stvari uzimam direktno iz hrane.”

Hardy je trenutačno na 93 kilograma, što mu ne predstavlja velik problem s obzirom da skida na 77.

“To je dobra kilaža. Kada pokušavam nabiti snagu i dižem utege, kao prije borbe protiv GSP-a, onda imam oko 100 kila. Smatram da se najbolje osjećam s 88 kilograma, a najveći dio trening kampa odradim s 85 kilograma. U ponedjeljak, na tjedan kada imam borbu uvijek težim oko 83”, zaključuje Britanac koji se natječe u velter kategoriji do 77 kilograma. Lako je izračunati da za meč ukupno izgubi i do 20 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI