Dan Hardy objavio snimke s priprema za povratak u oktogon (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2017 21:35h Autor:

Dan Hardy

Bivši UFC-ov izazivač, a trenutno jedan od vodećih svjetskih MMA analitičara, Dan Hardy, priprema se za povratak MMA borbama nakon pet godina odsutnosti, s ciljem da u stilu završi svoju karijeru.

Hardy je krajem 2012. godine bio prisiljen prekinuti karijeri, radi loših medicinskih nalaza. Bilo mu je tek 30 godina te je iza sebe imao niz od dvije pobjede, čime je prekinuo veliku krizu, u koju je upao nakon poraza u borbi za UFC titulu. To mu se uistinu dogodilo u najgorem mogućem trenutku, ali britanski borac nije klonuo duhom.

Vrlo brzo je došao do angažmana kao sukomentator na europskim UFC eventima, a u tome se pokazao toliko dobar, da je to vrlo brzo dovelo do toga da je postao jedan od vodećih svjetskim MMA analitičara, a njegove video najave borbi su jedan od najgledanijih sadržaja na UFC-ovom Youtube kanalu. No, iz Hardya nije otišla želja za borbom ili barem oproštajem na način kakav on želi.

Nakon što je nedavno dobio liječničku dozvolu za nastavak karijere, Dan je najavio kako će to odraditi, pa makar to značilo samo jednu borbu. Vratio se kvalitetnim pripremama te je rekao kontaktirati UFC kada dođe vrijeme za to. “Ne mogu doživjeti unutarnji mir dok ne odradim još taj jedan posljednji test”, rekao je Dan na tu temu. I bacio se na trening, a kako mu ide možete najbolje zaključiti iz njegovih redovnih Instagram objava iz dvorane.

Objavu dijeli Dan Hardy (@danhardymma)

Objavu dijeli Dan Hardy (@danhardymma)

Objavu dijeli Dan Hardy (@danhardymma)

Objavu dijeli Dan Hardy (@danhardymma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI