Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dan Hardy: Conorova isprika je govno! | Fight Site

Dan Hardy: Conorova isprika je govno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2017 19:26h Autor:

Dan Hardy

Dan Hardy je odlučio prvi prokomentirati službenu ispriku Conora McGregora, koja realno baš i ne “drži vodu”. Hrabro je iznio svoje mišljenje, bez ustručavanja da ono što je Conor napisao nazove sranjem.

Hardy je po pravilu uvijek iskren i izravan, pa je tako bilo i ovog puta. Istina je kako većina realnih osoba vezanih uz MMA baš i nije mogla ozbiljno shvatiti McGregorovu ispriku, odnosno navedeno objašnjenje zašto je napravio to što je napravio. Hardy zapravo najveći problem vidi upravo u tom objašnjenju.

“Ispričati se na početku i na kraju izjave, a svoje prave stavove i obrazloženje staviti u sredinu. To se zove sendvič govana”, napisao je Hardy na Twitteru, gdje je i podijelio McGregorovu izjavu.

Većina komentara na forumima i društvenim mrežama tiče se upravo dijela gdje McGregor objašnjava kako je njegovo ponašanje bilo rezultat brige za zdravlje nokautiranog borca. No, za pretpostaviti je kako će ta isprika biti dovoljna da borac prođe bez ikakvih sankcija, a to je zapravo najgora stvar u svemu ovome što se dogodilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI