Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Dan D” za UFC: Za četiri dana Komisija u Nevadi odlučuje o sudbini Jonesa, McGregora i Khabiba | Fight Site

“Dan D” za UFC: Za četiri dana Komisija u Nevadi odlučuje o sudbini Jonesa, McGregora i Khabiba

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2019 12:46h Autor:

Nurmagomedov vs McGregor (Instagram)

Poznati su svi detalji saslušanja koja će biti odrađena 29. siječnja u Las Vegasu, u prostorijama Komisije (Athletic State Commission) u američkoj državi Nevadi.

Istog dana će pred tijela Komisije izaći tri UFC super zvijezde. Prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov, kao i bivši dvostruki prvak Conor McGregor, će se morati očitovati o makljaži koja je izbila nakon njihovog međusobnog meča na UFC-u 229 u T-Mobile Areni.

Osim ovog dvojca, u makljaži su sudjelovali i Abubakar Nurmagomedov i Zubaira Tukhugov, koji će također biti saslušani istog dana.

Nakon slučaja “Khabib vs. McGregor”, na red dolazi prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones i njegov najnoviji doping pad. Naime, Komisija u Nevadi i dalje nije izdala licencu za natjecanje kontroverznom borcu. Razlog su opetovani padovi na metabolite turinabola. Posljednji put, kao što je otkriveno u četvrtak, “Bones” je bio pozitivan 28. prosinca, kada mu je u tijelu pronađeno 30 pikograma metabolita M3 zabranjenog turinabola. USADA i UFC su na Jonesovoj strani i tvrde da je nevin, no pitanje je kako će na čitavu stvar gledati poslovično oštra Komisija u Nevadi.

Saslušanja počinju 09:00 sati ujutro, a održavaju se u sobi 2450, na adresi 555 East Washington Avenue u Las Vegasu. Ne treba posebno naglašavati da se radi o izuzetno bitnom danu za elitnu svjetsku MMA promociju. U najboljem scenariju McGregor i Khabib će dobiti novčanu kaznu, a bit će im dozvoljeno da odmah nastupaju. U najgorem scenariju dvojac čeka višemjesečna suspenzija što označava loše vijesti za njihovog poslodavca. Slično je i s Jonesom koji ima licencu boriti se u Kaliforniji, no prava “lova” je u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI