Dan D: Nakon treninga Aldo će odlučiti hoće li se boriti s McGregorom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2015 09:32h Autor:

Aldo vs. McGregor

Nakon što je doživio ozljedu rebra tijekom treninga Jose Aldo bi danas (utorak) trebao odraditi prvi trening koji će pokazati koliko je spreman i je li uopće spreman za meč s Conorom McGregorom koji je na rasporedu 12. srpnja na UFC-u 189.

Borba između Alda i McGregora došla je pod veliki znak pitanja nakon ozljede prvaka, a prema riječima Jonasa Bilharinha, njegovog sparing partnera, Aldo bi danas trebao odraditi trening koji će pokazati može li se upustiti u obranu naslova.

"Mislim da će se Aldo najvjerojatnije boriti. Nadam se da hoće. Bit ću s njim u utorak na treningu da vidim što može, ali u ovom trenutku mislim da će se boriti. Optimističan sam jer Aldo se silno želi boriti. Mislim da će borbe biti. Morao je paziti na pokrete zbog bolova u rebrima. To je uznemirujuće. Ne možete udarati, kretati se, ne možete čak niti disati. Ne znam, ali mislim da je sad bolje. Ako će se bol pojačati onda se vjerojatno neće boriti. No, mislim da neće biti gore nego što je sad. Bilo je bolno i postoje bolovi koje možete izdržati tijekom borbe te oni koje ne možete izdržati. Nadam se da je ovo boli koja se može izdržati. Testirat ćemo ga u utorak. Utorak je velik i važan dan.", izjavio je Jonas Bilharinho.

"Aldo je psihički vrlo jak. Kad jednom odluči da će se boriti bol neće biti problem. Znam da može pobijediti Conora jer se Conor nikad nije borio s nekim kao što je Aldo. Conor govori da se Aldo nikad nije borio s nekim kao što je on, ali Aldo je drukčiji od svih dosadašnjih Conorovih protivnika. Aldo je puno bolji. Stvarno želim vidjeti tu borbu. Ako Aldo misli da se može boriti onda se treba boriti."

Ukoliko u Aldovom timu zaključe da se ne može boriti onda će umjesto njega u meč protiv McGregora uskočiti Chad Mendes.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI