Damir Hadžović ugovorio borbu na Fight Nightu u Pragu

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2019 15:14h Autor:

Damir Hadžović

Damir Hadžović svoj će idući UFC nastup imati 23. veljače na Fight Nightu u Pragu. Tamo da čeka pravi “brawlerski” okršaj, budući da će s druge strane imati Marca Pola Reyesa. U pitanju je sudionik jedne od najboljih UFC borbi proteklih godina.

32-godišni Hadžović (12-4, 2-2 UFC) u svoj će peti UFC nastup krenuti nakon velike pobjede u sjajnoj borbi protiv Nicka Heina. Njemačkog je policajca ljetos savladao na gostujućem terenu, nakon 15 minuta neprestane akcije. Odluka sudaca bila je podijeljena, no apsolutno zaslužena u korist “Bosanskog Bombardera”. Čak i više akcije nego što je ponudila borba protiv Heina, u najavi donosi njegov praški okršaj.

Tamo će s druge strane kaveza na njega krenuti Marco Polo Reyes (8-4, 4-1 UFC). Radi se o 34-godišnjem Meksikancu, koji je u svojih pet dosadašnjih borbi unutar Octagona potvrdio kvalitetu. Ono što je kod svih njih bilo zajedničko je to da je Reyes borac koji od prve sekunde kreće agresivno i raznovrsno. To se najviše moglo vidjeti u njegovoj borbi protiv “Maestro” Dong Hyun Kikma (koji je nedavno promijenio ime u Dong Hyun Ma). Ta je borba održana na UFC 199 eventu, a osim bonusa za borbu večeri, obojici je donijela nominaciju za najbolju borbu 2016. godine. Osim tog bonusa, Reyes je do sada zaradio i dva za najbolju izvedbu.

Hadžoviću bi stilski ovakav protivnik trebao odgovarati, budući da neće biti tri runde zlostavljan na podu, kao što je bilo u slučaju borbe protiv Alana Patricka. No, morati će pripaziti, budući da ima protivnika koji može udariti i primiti udarac. I ne samo da može, nego to oboje voli raditi. No, da je Damir mogao birati protivnika, vjerojatno bi se odlučio upravo za takav tip. Na nama je da uživamo u odličnom UFC-ovom matchmakingu.

Event se održava 23. veljače, a predvodi ga poluteškaška borba između Thiaga Santosa i Jana Blachowicza. Jučer je priredba dobila svoj službeni plakat, ali nažalost i ostala bez nastupa Darka Stošića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI