Daley: White mi neće dopustiti da se vratim u UFC!

UFC 16.06.2011 07:42h Autor:

Paul Daley

Ovih dana se glasno spominje da bi Semtex mogao biti novi trener u idućoj sezoni The Ultimate Fighera.

Paul Daley je bez sumnje vrlo kvalitetan borac, no Britanac je ipak najviše ostao najviše upamćen po nesportskom udarcu nakon sudačkog gonga protiv Josha Koschecka. Predsjednik UFC-a, Dana White, tada mu je poručio kako više nikada neće stupiti u njegov oktogon, pa makar postane i najbolji borac svijeta u velter kategoriji.

Kuglice života su se ipak poigrale sa sudbinom obojice aktera i Daley tehnički gledano danas nastupa u Whiteovom oktogonu pošto je Zuffa kupila Strikeforce. S obzirom na vrlo izvjesno gašenje ove organizacije, jasno je da bi Britanac na koncu mogao ponovno završiti u UFC-u – suprotno obećanjima Dane Whitea.

“Teško je sada komentirati udarac protiv Koschecka, no sada iz ove perspektive mi je malo žao jer nisam malo jače udario i nokautirao Josha. Ipak nije očekivao ovaj udarac”, objašnjava u šali Daley.

Upitan o novoj sezoni The Ultimate Fightera s kojim ga se već sada povezuje, Britanac odgovara:

“To bi bilo sjajno i vrlo zanimljivo. No, hoće li White dopustiti da se to dogodi. Sumnjam. Nisu mi bitne kamere, ne smetam mi niti to da bi se možda ponovno borio protiv Koschecka. Ta ideja mi je znimljiva jer volim u životu reći što mislim. Nikada ne glumim pred kamerama i vjerujem da bi projekt uspio.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI