Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Daley očajno želi natrag u UFC: Dana, pomozi mi nahraniti mog malog sina! | Fight Site

Daley očajno želi natrag u UFC: Dana, pomozi mi nahraniti mog malog sina!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2013 09:24h Autor:

Paul Daley

Paul Daley postaje nepoželjan u sve većem broju uglednih MMA organizacija na svijetu. Nakon što je ne tako davno zbog svog ponašanja dobio otkaz iz UFC-a, prije nekoliko dana slična ga je sudbina zadesila i u Bellatoru.

Čelnici te organizacije nisu htjeli s njim nastaviti suradnju nakon što je otkriveno da je osuđen za jednu tučnjavu u Engleskoj, a taj im je podatak čak i pokušavao sakriti opravdavajući se da je zapravo oslobođen. Bellator je za sve saznao nakon što im je netko poslao kompletnu dokumentaciju iz koje je vidljivo da se nagodio kako ne bi išao u zatvor.

No, takav rasplet možda bi mogao rezultirati čak povratkom Paula u UFC. Dana White je u jednom razgovoru rekao kako Daleyja to zapravo ne zanima, a engleski borac je odmah reagirao i ispravio predsjednika UFC-a te ga zamolio da ga još jednom angažira.

"Sutra me čeka jako bitan intervju s Arielom Helwanijem, a jedna od glavnih tema bit će mogućnost povratka u UFC-u. Stvarno ne znam što reći, postajem lagano nervozan. Bilo bi zanimljivo recimo u Manchesteru odraditi revanš protiv Nicka Diaza. Sad sam se ipak uozbiljio, pazim na svoju kilažu, a imam i malog sina za kojeg molim Danu da mi ga pomogne nahraniti", rekao je engleski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI