Daley: Lorenzo je super, ali Dana White…

UFC 13.09.2011 08:09h Autor:

Dana White

Paul Daley je ponovno u fokusu javnosti. Ovaj put je promašio vagu za “samo” tri kilograma, ali je i pružio još jednu partiju za pamćenje. Možete ga voljeti ili ne voljeti, no ovaj Britanac svaki put u kavezu da sve od sebe. Tako je bilo i protiv Bugarina Jordana Radeva na BAMMA 7 eventu.

U razgovoru za Fivenuckles, Daley se vratio na svoj stari trn – UFC. I dalje se drži stare priče prema kojoj od početka nije bio simpatičan Dani Whiteu, a to je na koncu, kako kaže, dovelo do otkaza.

“Planiram biti u ovom sportu još dugo vremena, a imam i sreće jer me za sada zaobilaze ozljede. Ljudi me i dalje žele gledati. Neovisno o tome izgubim ili ili pobijedim, uvijek pružim dobru borbu. Ako dođe do prilike da se vratim u UFC, vjerojatno ću to i napraviti”, pojasnio je kontroverzni borac i objasnio u čemu leži problem…

“Od prvog trena sam dobio dojam da me Dana White ne voli. On je takav, često puta je UFC bez pravog razloga otpuštao neke borce. Ako se netko sviđa Whiteu, onda dobije šansu, ako ne, dobit će otkaz. S njim sam razgovarao doslovce dva puta – tek kada sam stigao u UFC i nakon borbe protiv Dustina Hazeletta. Mimo toga sam uvijek razgovarao s Lorenzom. On mi je nakon meča protiv Hazeletta čestitao i dao bonus za KO večeri. I uoči meča protiv Nicka Diaza mi je došao u svlačionicu i zaželio mi puno sreće.”

“Zanimljivo je da me Dana White na UFC-u 132 nije htio niti pozdraviti. Prolazio je pored mene i kao da me nije niti primijetio, Lorenzo je stao i pozdravili smo se. To pokazuje kakva je razlika u karakterima ta dva borca. Lorenzo je stvarno super. Ima toliko novca, on je pravi šef, a nema boljeg lika od njega. White je čovjek ispred kamera, a radi toliko problema”, zaključuje Daley.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI