Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Je li pretjerala? Paige VanZant se provokativno pohvalila novom opremom iz Reeboka (VIDEO) | Fight Site

Je li pretjerala? Paige VanZant se provokativno pohvalila novom opremom iz Reeboka (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2017 20:06h Autor:

Paige VanZant

Paige VanZant trenutno nije u rezultatski zadovoljavajućoj fazi svoje karijere, pa pokušava pažnju na sebe dovesti raznim načinima. Tako je prema Twitter profila promovirala novu Reebok opremu na način kakav baš ne pristaje profesionalnoj sportašici.

Paige je trenutno u fazi karijere kada samo trenira i pokušava napredovati, no na društvenim mrežama je vrlo aktivna, budući da pokušava što bolje održavati vezu sa svojim velikim brojem fanova, do kojih je došla putem svoje MMA karijere, ali i nastupima u nekim emisijama drugačijeg sadržaja.

Ipak, na način kojim se pohvalila novom Reebok kolekcijom koja joj je pristigla, budući da je Reebok njen službeni sponzor, dobila je jako puno prigovora kako je previše provokativan i da jeftino pokušava dovesti pažnju na sebe i povećati prodaju svoje potpisane opreme. Je li Paige pretjerala, najbolje je da procijenite sami.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI