Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cynthia Calvillo objasnila vaganje: Nisam bila u problemima, pazila sam da ne poklonim besplatni show | Fight Site

Cynthia Calvillo objasnila vaganje: Nisam bila u problemima, pazila sam da ne poklonim besplatni show

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2018 10:45h Autor:

Cynthia Calvillo

Cynthia Calvillo objasnila je što se zapravo dogodilo na njenom vrlo stresnom vaganju prije subotnjeg eventa u Argentini. Na kraju je sretna da je sve prošlo u najboljem redu te ima zanimljive planove u vezi iduće borbe.

Jedna od najzanimljivijih situacija prošlog UFC eventa bila je ona oko Cynthie Calvillo. Borkinja koja je prošle godine bila pravi “boom” se vratila nakon suspenzije, a onda se dogodio šok. Naime, nije uspjela skinuti kilograme za slamka kategoriju, a još gore izgledala je sama situacija na vaganju. Nakon što je sve prošlo i slegnuli se dojmovi, Calvillo je sama rekla nešto o tome.

“Mislim kako je izgledalo puno lošije nego što je zapravo bilo. Izgledalo je kako da sam se umalo srušila, ali zapravo je stvar bila u tome da je moj izraz lica bio nezadovoljstvo, nisam baš bila sretna u trenutku kada sam se penjala na vagu. Pazila sam jer je ručnik bio postavljen visoko, a rekli su mi da podignem ruke. Da sam se brže popela na vagu, vidio bi mi se cijeli gornji dio tijela. Zbog toga sam se kratko vratila nazad, nisam klonula nego je slučaj bio taj da nisam htjela svima prisutnima pokloniti besplatni show”, objasnila je Calvillo situaciju s vaganja, gdje je stvorio dojam da joj je jako loše te da se jedva popela na vagu. Kasnije je izjavila kako su za probleme sa skidanjem kilograma krivi ženski problemi.

Na kraju je savladala Polianu Botelhu prekidom u prvoj rundi, nakon čega je njen omjer na sedam pobjeda i jednom porazu, dok je kao UFC borkinja slavila u četiri od pet nastupa. Jedini poraz dolazio je iz njene posljednje borbe, kada ju je savladala Carla Esparza i upravo zbog toga je ovaj nastup bio bitan.

Nakon Esparze imala je ugovorenu borbu protiv Michelle Waterson, koja se trebala održati ovog proljeća, no pad na doping testu, odnosno korištenje marihuane, dovelo je do otkazivanja te borbe i šestomjesečne suspenzije za Calvillo. Waterson je tada savladala zamjensku protivnicu, Cortney Casey, a ljetos i Felice Herrig. Calvillo bi više nego išta voljela da se ta borba ponovno ugovori.

“To je borba koju smo već imali ugovorenu i ona je borkinja koja je rangirana bolje od mene. Mislim da je to dobra borba, jako ju respektiram, no već smo ranije obje potpisale ugovor za tu borbu pa se nadam da će na kraju do nje i doći”, iznijela je svoje želje članica Teama Alpha Male.

Waterson se trenutno nalazi na sedmom mjestu rankinga, dok se Calvillo sada vratila na njega te je šest mjesta ispod svoje željene protivnice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI