Cyborg završila Linu u drugoj rundi, Nelson nokautirao BigFoota

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2016 09:29h Autor:

cyborg-vs-lansberg

Cristiane “Cyborg” Justino došla je do pobjede i u svom drugom UFC nastupu, protiv vrlo čvrste Line Lansberg, koju je završila u drugoj rundi. Renan Barao je savladao Phillipea Novera uz vrlo neuvjerljiv nastup, dok je Roy Nelson nokautom savladao Antonia Silvu.

Cyborg je ovog puta naletjela na vrlo raspoloženu i čvrstu protivnicu, koja je ušla u borbu s taktikom za koju je vjerovala da bi joj mogla donijeti situaciju koju bi iskoristila. Vrlo je dobro dolazila do klinčeva, iz kojih se nadali provući koji lakat, ali Cyborg je bila spremna za najjače oružje Šveđanke. Došla je Cyborg u prvoj rundi do jednog rušenja, no niti tamo nije uspjela završiti borbu.

To joj je ipak pošlo za rukom u drugoj rundi. Još je jednom uspjela odvesti borbu na pod, Lina se tamo hrabro branila, no ipak nije mogla više. Do prekida je došlo točno na sredini drugih pet minuta, kad je sudac odlučio kako je Lansberg primila dovoljno batina. Cyborg tako nastavlja svoj nevjerojatan niz, ali Lina Lansberg je dala do znanja kako može biti ozbiljno ime unutar UFC-ove bantam kategorije.

Renan Barao je došao do svoje prve pobjede u perolakoj kategoriji, no daleko je to bilo od uvjerljivog nastupa. Očekivala se laka pobjeda protiv Phillipea Novera, no on je još jednom dokazao koliko je čvrst. Nije Nover previše uspio zaprijetiti, pa mu neće biti neka utjeha što je izdržao 15 minuta, no neće niti Barau biti zadovoljstvo ukoliko bude gledao i analizirao ovaj svoj nastup.

Roy Nelson je vjerojatno stavio ‘točku na i’ karijere Antonia Bigfoota Silve, nakon što ga je savladao nokautom u drugoj rundi. Bila je to borba gdje smo u prvoj rundi vidjeli podosta oprezna oba borca, dok je Nelson u drugoj počeo pogađati. Brazilac je par puta iznenadio nakon što je ostao na nogama kad bi primio težak udarac, no to nije potrajalo. Uskoro ga je Nelson srušio i završio na podu, a nakon toga je nogom gurnuo suca McCarthya, ljut što ovaj nije ranije prekinuo borbu.

Francisco Trinaldo bi možda mogao napokon dobiti priznanje od UFC-a i mjesto na službenom rankingu, nakon što je došao do sedme pobjede u nizu. Ovog puta je bio bolji od Francisca Trinalda, a borba je prekinuta sredinom treće runde, zbog obilnog krvarenja iz Felderovog lica. Iznenađenje večeri pobjeda je Erica Spicelya nad Thiagom Santosom, gdje je još jednom dokazano kako Marreta ima nedovoljno dobar parter za veće stvari, dok je Godofredo Pepey eskpresno završio Mikea De La Torrea.

Uvodni program obilježio je povratak Ericka Silve, koji je minute prije kraja borbe završio Luana Chagasa, a dojam je kako je u tom trenutku možda i gubio po sudačkim karticama. Vidjeli smo prvi UFC poraz Steviea Raya, ali i novu pobjedu snažnom Michela Prazeresa. Potez eventa sigurno je nokaut Vicentea Luquea protiv Hectora Urbine.

UFC Fight Night 95 – Rezultati

Cristiane Justino def. Lina Lansberg – TKO (R2 2:29)
Renan Barão def. Phillipe Nover – jednoglasna sudačka odluka
Roy Nelson def. Antônio Silva – KO (R2 4:10)
Francisco Trinaldo def. Paul Felder – TKO (R3 2:25)
Eric Spicely def. Thiago Santos – SUB (R1 2:58)
Godofredo Pepey def. Mike De La Torre – SUB (R1 3:03)

Michel Prazeres def. Gilbert Burns – jednoglasna sudačka odluka
Rani Yahya def. Michinori Tanaka – jednoglasna sudačka odluka
Jussier Formiga def. Dustin Ortiz  – jednoglasna sudačka odluka
Erick Silva def. Luan Chagas – SUB (R3 3:57)

Alan Patrick def. Stevie Ray  – jednoglasna sudačka odluka
Vicente Luque def. Héctor Urbina – KO (R1 1:00)
Gregor Gillespie def. Glaico França  – jednoglasna sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI