“Cyborg” voljna ponovno skidati kile, ali želi borbe protiv top 10 bantam borkinja

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2016 10:35h Autor:

Cristiane Cyborg Justino (Facebook)

Cristiane “Cyborg” Justino je prije drugog UFC nastupa izjavila kako se za promociju više neće boriti na dogovorenoj kilaži, ispod svoje kategorije, ali nakon što je prošlog vikenda završila Linu Lansberg na UFC Fight Night 95 priredbi u Brasiliji “Cyborg” je otvorena za daljnju suradnju, uz jedan uvjet.

Brazilska nokauterka voljna je ponovno prolaziti kroz neugodno skidanje kila, ali želi borbe protiv žena iz vrha UFC -ove bantam kategorije.

“Ja nikada ne biram protivnice. Uvijek treniram i čekam da one izaberu mene. Za borbu protiv top 10 borkinja, ja se neću spuštati na 61 kg i one se neće dizati na 66 kg, tako da ću se pokušati spuštati na 63.5 kg, a one će pojesti malo pizze da se dignu na 63.5 i onda ćemo se boriti za fanove. Tko zna, možda ćemo napraviti borbu koju svi žele protiv Ronde Rousey”, rekla je “Cyborg” na press konferenciji nakon borbe.

Justino je Invicta FC prvakinja u kategoriji do 66 kg. Budući da UFC nema žensku perolaku kategoriju “Cyborg” je osuđena spuštati se na dogovrenih 63.5 kg, budući da je bantam jednostavno preveliki rez za nju. Osim Lansberg, Justino je u UFC debiju u svibnju porazila Leslie Smith.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI