Cyborg u 2018. postaje majka, usvojit će djevojčicu

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2018 11:36h Autor:

Cris Cyborg

UFC prvakinja Cris Cyborg će u 2018. godini posvojiti djevojčicu. Jedan je to od najbitnijih planova za godinu ispred nas koji si je zadala, ali i koji je javno otkrila u ponedjeljak.

Govoreći o tome što joj slijedi, Brazilka je otkrila da će najprije posjetiti Europu gdje će odraditi nekoliko seminara, ali i posjetiti nekoliko bolnica, crkvi i drugih ustanova u sklopu humanitarnog rada koji će također odrađivati. Nakon toga će pokrenuti postupak usvajanja svoje nećakinje, kako naziva djevojčicu koju će posvojiti.

“Nakon Europe, kreće proces usvajanja moje nećakinje. Tako da me očekuju mnogi blagoslovi…”, izjavila je za MMAFighting.

UFC prvakinja nije htjela otkriti radi li se o njezinoj pravoj nećakinji, no otkiva da je ovo obećanje koje je dala prije sedam godina.

“To je jedan poseban odnos između nje i mene. Radi se o obećanju koje sam dala prije sedam godina. Imamo odnos majke i kćeri. Uvijek smo zajedno. Kada sam se preselila u SAD, bilo je teško za obje. Tada sam obećala da ću organizirati život i dovesti ju ovdje. Sada je stiglo vrijeme da ispunim svoje obećanje”, zaključila je Cyborg.

U 2018. bi je mogao čekati i super meč protiv sunarodnjakinje Amande Nunes. Priča se o opciji da bi se taj dvoboj mogao dogoditi na UFC-u 226 koji predvode Miočić i Cormier, no za sada nema službenih potvrda. Pregovori i dalje traju…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI