Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cyborg skoro nokautirala Maganu na UFC samitu, postoji i video | Fight Site

Cyborg skoro nokautirala Maganu na UFC samitu, postoji i video

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.05.2017 09:53h Autor:

Ilustracija

UFC je proteklog vikenda u Las Vegasu organizirao “Athlete Retreat” – svojevrsni samit UFC boraca na kojem su za njih organizirana razno-razna događanja, predavanja i druženja.

Ovo posljednje se misli, dakako, u pozitivnom prijateljskom smislu, no znaju se dogoditi i incidenti među borcima s obzirom da na jednom mjestu možete vidjeti mnoge rivale iz Octagona.

Prema “tvitu” slavnog MMA reportera Ariela Helwanija, “druženje” Cris Cyborg i Angele Magane i nije prošlo u prijateljskom tonu. Naime, Helwani javlja kako su se dvije borkinje najprije “pokoškale”, a zatim i potuke.

“Cris Cyborg i Angela Magana su upravo sudjelovale u makljaži na UFC Retreatu. Prvo su se vrijeđale, strasti su uzavrele, a onda je Cyborg udarila Maganu”, napisao je Helwani i dodao:

“Magana je bila uzdrmana, ali nije pala na parter. Cyborg je navodno bila vrlo uzrujana zbog nekih osobnih tvitova koje je postala Magana.”

Rawlings ima video

Prema pisanju američkih medija, vrlo brzo se na mjestu incidenta pojavila i policija, a fanovi su optužili Maganu da je ona pozvala predstavnike zakona što je demantirala.

Navodno postoji i video čitavog incidenta, no autorica Bec Rawlings – inače sama UFC borkinja, ga ne želi objaviti bez da joj se plati. Javno je pozvala TMZ da joj se obrati ukoliko žele video.

“Magana nije bila uzdrmana Ariel, Dobro je primila udarac, ali joj je usna razvaljena”, napisala je Bec Rawlings na Twitteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI