Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cyborg reagirala na primitivizam koji je nakon meča stigao iz tima Holly Holm | Fight Site

Cyborg reagirala na primitivizam koji je nakon meča stigao iz tima Holly Holm

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.01.2018 10:51h Autor:

Cris Cyborg

Cris Cyborg je na UFC-u 219 prilično suvereno obranila svoj pojas prvakinje u perolakoj kategoriji svladavši Holly Holm. Očekivano, to nije najbolje sjelo JacksonWink MMA akademiji iz koje dolazi bivša izazivačica, a koji u posljednje vrijeme doživljava samo neuspjeh za neuspjehom.

Stoga ne čudi da su frustraciju izrazili i kroz nimalo kulturan post na društvenim mrežama koji je šokirao borilačku javnost. Točnije njihov službeni fotograf je krivac za prvi MMA skandal u 2018. godini.

On je na svom Facebook profilu objavio fotografiju brazilske borkinje te je uz to napisao izuzetno šovinistički komentar koji je nešto kasnije izbrisan. Ipak, mediji su uspjeli uhvatiti što je na njemu pisalo…

“Ovaj tip je pakleno opak i snažan. I sam je na press konferenciji rekao kako je Holly prva koja mu je raskrvarila nos. Ti si moja junakinja Holly Holm, vidimo se u dvorani”, stajalo je u objavi.

Čim je informacija stigla do UFC prvakinje ona je reagirala svojom objavom na službenom Twitteru.

“Nije prihvatljivo da službeni predstsavnik Holly Holy i JacksonWing MMA akademije me zove transrodnom osobom nakon moje borbe. Njihov službeni fotograf je dobio akreditaciju kako bi mogao biti prisutan na UFC-u i očekujem ispriku ili će u budućnosti mogućnost da dobiju akreditacije ovisiti o ovom činu”, stoji u prijetećoj poruci Brazilke.

It is not acceptable for an official representative of @hollyholm @jacksonwink_mma to call me transgender following my Fight. Their official photographer was given a backstage credential to attend the @UFC and I expect an apology or their ability to get credentials for future UFC events to be affected by these actions. @ma2_media 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷 Não é aceitável que um representante oficial da @hollyholm @jacksonwink_mma me ligue transgênero na sequência da minha luta. Seu fotógrafo oficial recebeu uma credencial de bastidores para participar do @UFC e espero que uma desculpa ou sua capacidade de obter credenciais para futuros eventos do @ufc_brasil sejam afetadas por essas ações.

A post shared by CRIS CYBORG 🇧🇷★ #ufc219 (@criscyborg) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI