Cyborg: Pristajem na meč protiv Nunes, ali pod jednim uvjetom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.01.2018 11:29h Autor:

Cris Cyborg & Amanda Nunes

Cris Cyborg nije u potpunosti protiv ideje da se u idućem dvoboju bori protiv svoje sunarodnjakinje i kolegice prvakinje iz niže divizije Amande Nunes. Gostujući u popularnom šou The MMA Hour, Brazilka je otkrila da bi pristala na takav scenarij, ali samo u slučaju da se radi o nekom mega popisu borbi i nekoj ekstra velikoj UFC priredbi.

“Želim se boriti protiv nje, ali samo na nekoj jako velikoj priredbi. Velike priredbe mogu prodati mnogo PPV-a. Amanda, ona je ostvarila oko 100 tisuća prodanih PPV-a. To nije nešto što će mi promijeniti karijeru na bolje, a niti ja neću dobiti ništa s pobjedom protiv nje. Ona niti ne prodaje PPV-ove. OK, nije Conor McGregor”, izjavila je UFC prvakinja koja je na posljednjoj priredbi u 2017. godini prvi put uspješno obranila svoj pojas protiv Holly Holm.

Problem za Cyborg u cijeloj priči jest taj što ne vjeruje da ikoga zanima Amanda Nunes. Ona sumnja u njezin potencijal da privuče dovoljno publike.

“Ne vjerujem da je ona velik mamac. Kada sam bila prvakinja u Strikeforceu, Amanda je tek krenula trenirati, lupati u vreću. Kažu da se trebala boriti u perolakoj kategoriji, ali ne. Amanda nikada nije mogla doći niti blizu borbe za pojas prvakinje Strikeforcea u -66 kg kategoriji. Alex Davis ju je pobijedila tehničkim nokautom, Cat Zingano ju je svladala. Slažem se da je dosta toga dobroga napravila, ali što je napravila u ovoj kategoriji?”, pita se Brazilka.

“Nemam problema da se borimo međusobno. Ali želim da UFC investira u moju diviziju. Ne želim biti prvakinja koja će pobjeđivati djevojke iz niže kategorije. Ne želim se umiroviti prije nego što doživim kvalitetnu perolaku kategoriju, jer za sada UFC kažu da nemaju dobrih protivnica. Ja svoj posao odrađujem. Mislim da sam učinila mnogo. Mogu se boriti protiv Amande, neka joj ta prilika, ali smatram da prije nje netko iz ove kategorije zaslužuje šansu”, objašnjava Cyborg i zaključuje kako protivnice postoje, samo se UFC treba potruditi.

“Pogledajte Bellator. Svaki tjedan potpisuju neke djevojke u mojoj kategoriji. Bellator je od perolake kategorije napravio snažnu kategoriju. To me čini tužnom jer se nemam s kime boriti u UFC-u.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI