Cyborg prihvatila izazov impresivne kanadske debitantice, hoće li se zaista vratiti na UFC-u 240?

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2019 10:53h Autor:

Cris Cyborg

Bivšu UFC prvakinju i donedavno najopakiju ženu MMA svijeta, Cris Cyborg, u akciji nismo vidjeli još od prosinca i poraza od Amande Nunes na UFC-u 232. Brazilka je tada prvi put u karijeri doživjela poraz nokautom i to od svoje sunarodnjakinje i također UFC šampionke (sada dvostruke) koja joj je presudila u prvoj rundi.

Posljednjih mjeseci Cyborg se ne pojavljuje previše u medijima, a do sada nije bilo poznato niti kada bi je idući put mogli gledati u Octagonu. Ako se realizira preko društvenih mreža dogovoren meč protiv Felicie Spencer, to bi moglo biti 27. srpnja u kandskom Edmontonu na UFC-u 240.

Naime, Cyborg je prihvatili javni izazov koji je novopečena UFC-ovka odaslala prema bivšoj prvakinji. Spencer, inače prvakinja Invicte u perolakoj kategoriji, je prošlog vikenda debitirala na priredbi u Rochesteru impresivnom pobjedom protiv Megan Anderson. I dalje neporažena borkinja (7-0) je uspjela “zadaviti” Anderson već u prvoj rundi, a ponesena velikom pobjedom je javno prozvala Cris Cyborg.

S obzirom da meč nije imala gotovo pola godine, a u posljednjih 15 mjeseci je odradila tek jedan nastup, Brazilka je objeručke prihvatila izazov i o tome je izvijestila na društvenim mrežama.

“27. srpnja Edmonton u Kanadi. Imala sam jednu borbu u UFC-u u 15 mjeseci. Izazov prihvaćen!”, napisala je popularna Brazilka odgovorivši tako kanadskoj borkinji.

Sada je sve na UFC-u i čelništvu te organizacije. Ukoliko bude interesa s njihove strane za ovim mečem, realizacija bi trebala biti prilično lagana jer su se borkinje već sve dogovorile. U svakom slučaju vojska fanova Cris Cyborg nestpljivo čeka njezin povratak u Octagon.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI