Cyborg poručila Rondi: Reci svom tatici Whiteu neka nam dogovori meč!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.02.2014 10:01h Autor:

Cris Cyborg

Prvakinja Invicta FC-a Cris "Cyborg" Santos i dalje je želja UFC-a, ali pod uvjetom da spusti kilažu i dođe na 61 kilogram.

Brazilka se pravda kako je to teško ostvarivo, ali očito je shvatila da je to jedini način ukoliko želi ući u kavez najpopularnije MMA organizacije na svijetu i napokon odraditi meč u ženskom MMA-ju koji svi fanovi čekaju. Radi se, naravno, o borbi protiv Ronde Rousey.

"Moram se osvrnuti na Rondinu izjavu da je moj cilj samo pokupiti novac i završiti karijeru nakon što odradim meč protiv nje. U pravu je samo jednim dijelom. Moja je želja nju umiroviti, baš kao što sam umirovila Ginu Carano. No, da dokažem da nije sve u novcu, izazivam je na borbu i pobjednica uzima kompletne honorare, a poražena ostaje bez svega. Ma možemo se boriti i besplatno, bilo kada i bilo gdje", rekla je Cris.

"Pitaj svog taticu Danu da to organizira. Moj engleski nije tako sjajan, pa sam možda krivo shvaćena. Neću umrijeti ako dođem na 61 kilogram, iako je to nešto što mi doktori ne savjetuju", dodala je Brazilka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI