Cyborg popljuvala ‘izdajicu’ Nunes i sve objasnila spominjući Covingtona, Sonnena…

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2018 17:31h Autor:

Cyborg vs. Nunes

Osim borbe Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona o kojoj se naveliko priča, UFC 232 priredba koja nas očekuje ovog vikenda donosi i po mnogima najveći dvoboj u povijesti ženskog MMA-a!

Cris Cyborg branit će u Inglewoodu svoju titulu u perolakoj protiv sunarodnjakinje koja je vlasnica one iz bantam kategorije – Amande Nunes.

Cyborg u razgovoru za FanSided tvrdi da nikada nije htjela meč protiv Nunes jer je sanjala da svi pojasevi budu u vlasništvu brazilskih borkinja, no jednom kada je Amanda postala uporna, njoj baš i nije preostalo drugih opcija. Zbog nastale situacije, ali i nekih drugih stvari, Cris svoju iduću protivnicu naziva izdajicom te to detaljno objašnjava na primjeru.

“Creonte u Brazilu znači izdajnik. Mislim da je sramotno što prva brazilska UFC prvakinja, umjesto predstavljanja svoje države, sebe naziva članicom American Top Teama. Time ne pokazuje poštovanje prema brazilskim MMA fanovima. Pa to je dvorana u kojoj trenira Colby Covington. On je toliko popljuvao Brazil da se čak i UFC zabrinuo kako ga neće moći zaštititi kad se borio protiv Dos Anjosa, zbog čega su i njihov meč premjestili u SAD. I pored svega toga, Nunes odlazi u tu dvoranu i trenira s njim. Zamislite samo da se Chael Sonnen pojavi u Chute Boxe dvorani i trenira s Wanderleijem, Andersonom… Mislite li da bi mu to dozvolili nakon svega što je rekao o Brazilu? Ne. Oni bi branili čast države, dok ju Amanda ne poštuje”, komentirala je Cyborg da bi u nastavku dodatno bocnula Nunes:

“Svima govori da će biti najveća u povijesti ako me pobijedi, ali zaboravlja da ima četiri poraza. Odustala je protiv Zingano i svi znaju da se s njom ne želi boriti. Ja sam za svoj poraz tražila revanš, no Erica Paes mi ga nikad nije dala…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI