Cyborg poludjela nakon trećeg USADA posjeta u mjesec dana: Očigledno je da sam im meta! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2017 20:04h Autor:

Cristiane Justino

Cristiane Justino ljuta je na USADA-u, koja ju je testirala čak tri puta u posljednjih mjesec dana. Smatra kako je anti-dopinška organizacija namjerno “pikira” te misli da to isto ne rade u pitanju njene vjerojatno iduće protivnice.

Prvakinja perolake kategorije obratila se svojim fanovima putem Instagrama, odnosno odlučila im se požaliti na tretman USADA agencija prema njoj.

“USADA me posjetila treći put u manje od mjesec dana, a nemam niti ugovorenu borbu. Hajdemo pogledati testiraju li toliko moju protivnicu. Otiđite na USADA stranicu i pogledajte, tri puta ovog mjeseca, oni me namjerno ciljaju”, napisala je Cyborg ispod svoje objave.

Nije prošlo dugo, uslijedila je nova, malo opširnija objava na istu temu. U njoj je pokušala reći kako nema ništa protiv testiranja, ali da želi da jednak broj puta bude testirana i njena protivnica. I to nakon što je prije toga objavila kako nema iduću borbu niti protivnicu. Naravno, o borbi nje i Holly Holm na UFC 219 se već dugo vrijeme govori, ali potvrde još nema.

“Sada je jasno, USADA me je uzela za svoju metu. Tri puta sam testirana u manje od mjesec dana, bez da sam potpisala ugovor za iduću borbu. Ja sam čista sportašica i podržavam njihov rad. Njihova testiranja mi daju priliku da dokažem svima, pa tako i mojim fanovima, da se borim čista. U skladu s tim, voljela bih biti sigurna da je i Holly Holm testirana u jednakoj količini kolika ja i da će biti tako sve do naše borbe na UFC 219. Ukoliko se ukažu na mom pragu u 6 sati ujutro, želim da se ukažu i na njenom. JacksonWink dvorana je imala više suspendiranih i dopingiranih boraca nego bilo koja druga i zbog toga želim garanciju da ćemo biti testirane jednak broj puta”, glasila je ta objava brazilske borkinje.

It’s clear #usada is targeting me. I have been tested 3 times in less than a month even though I don’t have a signed bout agreement. I am a clean athlete and support USADA Testing as it gives me a chance to prove to my fans I am competing clean. With that said, I want to make sure Holly Holm is being tested with the same number of tests leading up to our #ufc219 main event. If they show up at my house at 6am then I want them to show up at Holly Holm’s house at 6am the same amount of times!!! @JacksonWink_MMA has had more athletes than any other gym in MMA suspended by USADA and because of this I want a guarantee that both Athletes will be tested the same amount of times between now and our fight Dec. 30th!!! 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷 Está claro que #usadaantidoping está me direcionando. Fui testado 3 vezes em menos de um mês apesar de não ter concluído um contrato de combate ainda. Eu sou um atleta limpo e apoio o teste USADA, pois me dá a chance de provar aos meus fãs. Estou competindo. Com isso dito, quero certificar-me de que Holly Holm está sendo testada com o mesmo número de testes que levaram ao nosso principal evento #CyborgVHolm Se eles aparecerem na minha casa às 6h, então eu quero que eles apareçam na casa de Holly Holm às 6h na mesma quantidade de vezes !!! JacksonWink MMA teve mais atletas do que qualquer outro ginásio em MMA suspenso pela USADA e por isso quero uma garantia de que ambos os atletas serão testados na mesma quantidade de vezes entre agora e nossa luta 30 de dezembro !!!

Objavu dijeli CRIS CYBORG 🇧🇷★ #ufc219 (@criscyborg)

Cyborg ipak nije dobila odgovore kakvima se nadala, a neki komentari su bili na tu temu kako je Holm zapravo najtestiraniji UFC-ov zaposlenih, odnosno da ju je USADA posjetila najviše puta od svih boraca i borkinja na rosteru.

Brazilka nakon toga više nije ništa komentirala, no biti će zanimljivo kako će reagirati MMA javnost, ali i njena potencijalna protivnica u narednom razdoblju, posebno ako borba napokon bude dogovorena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI