Cyborg otkrila zašto nije “napala” Joea Rogana na UFC-u 214

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.08.2017 11:13h Autor:

Screenshot

Nije prevelika tajna da novopečena UFC prvakinja u perolakoj kategoriji i slavni UFC-ov komentator Joe Rogan nisu najbolji prijatelji. Rogan je u više navrata u svom Podcastu kritizirao Brazilku tvrdeći da zlorabi steroide, a kulminacija je stigla u studenom 2015. nakon UFC-a 193 u Australiji, kada je prema vlastitom priznanju lagano pripit, komentirao da se radi o “muškarcu u ženskom tijelu”.

Od tada se situacija znatno promijenila. Cyborg je pronašla zajednički jezik s UFC-om, a sada je postala kraljica kategorije do 66 kilograma. Odnos između borkinje i TV komentatora se ipak nije promijenio. Brazilka i dalje ne može podnijeti Rogana.

Ipak, nakon najvećeg trenutka svoje karijere, onog na UFC-u 214 kada je postala UFC prvakinja, Cyborg nije željela “natrljati to” svom TV “neprijatelju”. U jednom od posljednjih intervjua koje je dala ovih dana, Brazilka je otkrila kako se osjećala kada ju je Rogan intervjuirao odmah po osvajanju pojasa.

“Mislila sam si: Pa Joe Rogan će me intervjuirati. Moram odigrati nekakav ironični potez. Znate, razmišljate o svačemu prije meča”, otkriva Cyborg.

No, UFC prvakinja je ipak odlučila ne ulaziti u nove svađe s UFC-ovim komentatorom. Zašto?

“To je bio moj trenutak u Octagonu. Zahvalila sam mu u tom trenutku, on me intervjuirao, a Dana White je vezao pojas oko mog struka. To je samo po sebi bio moj odgovor. Nisam trebala ništa dodatno reći. Mislim da se sve reflektiralo od samog čina. Tako da nisam htjela reći nešto i uništiti ovaj poseban trenutak za mene.”

“Odradili smo intervju normalno, kao da se radi o bilo kojoj drugoj osobi u kavezu. Ne kažem da ćemo postati prijatelji. Ali on je radio svoj posao, ja sam radila svoj.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI